30.11.06

Activitats formatives sobre els infants



Avui ha començat el segon cicle d’Activitats formatives sobre els infants. Es tracta d’una sèrie de conferències i taules rodones adreçades a les famílies i els professionals de l’àmbit de la infància amb l’objectiu de donar eines i suport en les tasques de criança i educació dels menors.
L’any passat encetàvem aquest cicle gràcies a l’empenta d’uns professionals. L’Anna Brun, en Santiago Batlle i en Jordi Font es van posar en contacte amb l’Ajuntament per tal de tirar endavant aquesta proposta. No vam dubtar ni un segon en entomar-ho conscients de la importància de treballar conjuntament amb les famílies i tècnics. Cal agrair aquests professionals la iniciativa que van tenir i el fet de col·laborar desinteressadament en un projecte com aquest.

Enguany el segon cicle ve marcat per la propera aprovació del pla integral per la infància i les famílies abans d’acabar l’any. Una eina que disposarà la ciutat de Mataró per donar suport a les famílies i possibilitar que els infants visquin millor la seva condició de ciutadania –amb els seus condicionants però com la resta de ciutadans- i el seu desenvolupament i creixement personal.
Aquest pla neix com a proposta del govern municipal donat l’augment de població infantil dels darrers anys i els canvis de les estructures i relacions familiars. El pla serà una bona eina per millorar i incrementar actuacions com les que avui hem posat en marxa amb aquest cicle.

2 comentaris:

Laura i Kasper ha dit...

Hola Oriol.
Potser et sorprenc ara. Sóc la Laura Aguilar, vam trobar-nos fa poc, un dia per casualitat aquest Nadal a la Plaça de les Tereses. Et volia dir que també per casualitat he entrat en el teu blog, que em sembla fantàstic i transmet aquesta autenticitat teva i la teva bondat. Ets un polític dels bons, i volia dir-te modestament que considero que fas una molt bona feina des d'un perfil molt personal. Ànims i endavant les atxes!
Fis la propera!

Oriol Batista Gázquez ha dit...

Què tal laura, com va tot?
M'ha fet il.lusió al teu missatge i més a través del blog.
la política en aquests moments i més que mai necessita de bona gent com tu per exemple que durant un temps també t'hi vas dedicar.
I per Brusel.les què tal?