17.11.06

Masies de Voltregà i Mataró

Avui la gent gran de Masies de Voltregà ens ha tornat la visita que vam fer a Osona fa unes setmanes els casals de la Gent Gran de l’Havana i Pla d’en Boet. Es tracta d’un programa de Diputació de Barcelona que impulsa Turisme i Benestar social amb l’objectiu de propiciar xarxes i intercanvis amb la gent gran i alhora fomentar el turisme intern.
Ho ha explicat el diputat Esteve Terradas quan s’ha referit al tipus de turisme que es pretén impulsar: de caps de setmana, de conèixer coses concretes dels municipis catalans, ja siguin paratges naturals, obres monumentals o restaurants.
L’experiència ha estat d’allò més positiva i tant la gent gran de Masies com la de Mataró es mostraven molt satisfets. Estic convençut que aquest intercanvi ens deixa llaços d’amistats i fraternitat entre ambdues localitats.
Precisament aquest cap de setmana l’enfrontament d’hoquei del Mataró és contra el St. Hipòlit de Voltregà. Això ha servit per fer una mica de broma entre els alcaldes per reivindicar un 2 a 5. Evidentment cada alcalde escombrant cap a casa.

2 comentaris:

Joan Antoni ha dit...

Doncs mira el resultat final:
Voltregà, 1 - Mataró, 5

Oriol Batista Gázquez ha dit...

Aquest alcalde promet. No li agrada perdre ni en les porres!