3.11.06

Mataró millora. Millora Mataró

(foto: R. Gallofré)
D’una forma entretinguda i pedagògica l’exposició “Mataró millora. Millora Mataró” explica en que consisteixen els projectes urbanístics més importants que s’han de dur a terme a la ciutat els propers anys.
El govern municipal vol seguir transformant la ciutat i per això no només proposa noves zones de desenvolupament: El Rengle, Iveco-Pegaso, Cafè de mar sinó que també s’aposta pels barris dels anys 60: Cirera, Cerdanyola, La llàntia i Rocafonda i el Palau.
Com ha recordat l’alcalde Baron la política urbanística es converteix en polítiques de cohesió social, perquè fomenten l’ocupació i l’activitat econòmica, els equipaments i serveis públics o l’habitatge social entre d’altres. En un model de ciutat compacta i mediterrània que vol conservar els valors que ens són tradicionals, però alhora aprofitar les oportunitats d’una ciutat innovadora, que es situa en el mapa exercint de pol d’atracció i generant riquesa per després distribuir-la entre la seva ciutadania.
Aquest és el Mataró que volem pels propers anys i que l’exposició explica de forma brillant. És molt positiu que des de l’Ajuntament s’impulsin campanyes com aquestes i que van molt més lluny d’una visió propagandística, ja que el que persegueixen és que la ciutadania estigui ben informada en una cosa tan important com és el futur de la ciutat.