24.10.06

Diari de Campanya (9)

A Mas no només no li va importar sinó que li va encantar aquella foto amb Zapatero a la Moncloa. Doncs perquè ara bé amb tants fàstics arran la presència de ZP a la campanya electoral?
Perquè és el president del govern espanyol? Perquè és de León? Què és el que tant molesta a Mas? Perquè és la presència, interferència, o dependència de Madrid en els nostres assumptes?
Aquest senyor coneix mínimament Zapatero i sap de la independència del PSC alhora de decidir les coses que afecten el partit a Catalunya. El que passa és que li interessa vendre aquestes idea de calat nacionalista en un moment on no les té totes. I on són molt conscients de la capacitat de mobilització que té la presència de Zapatero.
Que cadascú faci la campanya que vulgui i amb qui vulgui o a cas nosaltres ens posem amb que l’acte central de ciu a Mataró el faci Jordi Pujol? I que el mateix Mas hagi estat incapaç de fer un sol acte amb la seva presència a la comarca del Maresme?

Els seus assessors segueixen apostant per una campanya agressiva i d’atacs contra els altres sense presentar un projecte polític amb propostes realistes .