20.10.06

Diari de Campanya (5)

Més incidents anti democràtics s’han produït una altre vegada a Tarragona. Pintades amenaçant a mort a la seu del PP i insultants a la del PSC. Una vegada més una minsa minoria de intolerants utilitzen les “seves arts” i una vegada més cal la unanimitat de tots els partits per condemnar i fer una crida als valors democràtics i cívics. Valors que defensa l’alcalde Baron en en una original carta blogera a l’alcalde de Madrid.
La campanya avui a Mataró s’ha centrat en l’acte electoral a Rocafonda. Ens ha acompanyat un company i regidor de Cornellà i excompany del candidat Montilla. Ha estat una intervenció interessant ja que ha parlat de Montilla com a company i amic que han compartit i conviscut molts moments. La senzillesa i proximitat del nostre candidat la recollia en la frase: “és com qualsevol de vosaltres”. N’ha destacat també la capacitat de treball, ordre i rigorositat política.

La candidata Consol Prados ha assenyalat la prioritat del nostre partit en donar continuïtat a la Llei de barris. Una llei que neix inspirada del Pla itegral Rocafonda El Palau.
L’aposta clara de la Catalunya de les persones emfatitza les polítiques socials que recull el programa socialista, i que donen continuïtat al lema maragallà: “Barris segurs i escoles dignes”.
Ha tancat l’acte l’alcalde Baron que ha fet ús de les seves eines pedagògiques per explicar tot mostrant 1 euro, que d’aquest 18 cèntims són pels ajuntaments, 31 per l’estat i 50 per la Generalitat de Catalunya. I aquesta proporció ens indica la importància del Govern català en les coses que ens afecten en el dia a dia: salut, educació, seguretat, seveis socials, carreteres,.... I conseqüentment la importància de tot que ens juguem en les properes eleccions.
En un bon marc jurídic com és l’estatut i que és el full de ruta de la nació pels propers anys, ara cal resoldre els problemes de les persones.