25.10.06

Diari de Campanya (10)

No és únicament la procedència –tot i que influeix- de les persones la que marca la trajectòria vital sinó les opcions que fem al llarg de la vida. Montilla ve del món obrer. De les famílies que treballen el dia a dia i que "suen la samarreta" per tirar endavant. El candidat socialista prové de la gent que no li han regalat res i on l’esforç i superació són el pa de cada dia per sobreviure.
Per això l’acte d’avui amb el món sindicalista és d’extrema rellevància. Que un dels nostres encapçali un govern encara avui és d’especial significació acostumades les nostres societats durant tants anys a ser dirigides per les èlits.
Treball, esforç, són unes de les bases del socialisme i que hem heretat de tantes i tantes generacions exemplars. Això és el que ens fa diferents a d'altres.
Una de les claus d’aquestes eleccions –encara que sembli tòpic- serà la participació, perquè la majoria de la gent que és treballadora si ha d’anar a votar l’opció és per les esquerres.
I ja que parlem de participació sembla ser que el vot per correu ha estat més sol·licitat que en altres ocasions arribant al voltant de les 40.000 demandes.
D’altra banda a Mataró avui s’ha presentat la plataforma ciutadana que dóna recolzament Montilla. Un dels actors principals d‘aquesta és l’històric López Bulla.
També avui que és el darrer dia abans d’eleccions en que es permet publicar enquestes s’ha donat a conèixer la del CIS. Tot i que atorga avantatge a CIU sembla que encara seria possible un govern tripartit. De nou es tracta tan sols d’una enquesta i el treball i els ànims socialistes són el que tenim per endavant aquests dies de campanya.
I ja que parlem de treball avui s’ha presentat a Mataró la Unitat Mòbil de suport a la teleassitència per la gent gran. Aquest estarà ubicada a la nostra ciutat. I això ha estat possible pel treball i constància de l’Ajuntament de Mataró amb l'afany de millorar el benestar de la ciutadania.