29.10.06

Diari de campanya (14)


A poques hores del final de la campanya electoral sembla que esta tot el "peix venut". I és el moment de fer valoracions abans que arribi el dia D i tota l'atenció comenci a centrar-se en els resultats.
Ha estat una campanya molt bipartidista on CIU ha buscat des d'un principi la confrontació i atac al seu rival directe amb un estil diferent molt més agressiu i més publicista del que ens tenia acostumats. El PSC s'ha dedicat a explicar les seves propostes alhora que anava afermant el candidat Montilla a mesura que passaven els dies. Projecte sòlid,seriositat,rigurositat han estat tres valors molt remarcats que han aparegut amb freqüència. El PP no ha destacat com a partit amb possibilitats de govern i fora dels atacs anti democràtics que han rebut no han tingut cap mena de protagonisme. ERC que sortia molt minvada s'ha anat animant tot i els dubtes que encara tenen en aquest tancament de campanya i IC-V procedint de forma habitual ha explicat les seves propostes i ha fet una campanya tranquil.la i amb la seguretat i satisfacció de que el vent de les enquestes els bufen favorablement.
Caldrà ara veure com són les darreres hores que tanquen aquesta campanya i fins on es mobilitzen els potencials abstencionistes. En definitiva es tracta de veure si aquest acostament entre PSC i CIU respecte la distància inicial es confirma o no.O inclus es produeix alguna sorpresa.