15.5.07

Diari de campanya (4)

(foto: Marcos Lossius)

Patètica lliçó d’en Mas que ja s’après en Mora. Malament deuen cantar les enquestes de CIU quan el seu líder surt amb la idea d’associar la immigració i la delinqüència. El candidat Mora no ha dubtat en seguir la doctrina del seu "amo" i aplicar la cantarella a Mataró. Ara ja veig quin peu calça en Mora i lluny de situar-se a la convergència més moderada i constructiva que pot representar en Trias –fa poc va reaccionar en contra del DVD del pp que practicava el mateix exercici - pertany al sector més radical i destructiu.
Les afirmacions d’en Mora al barri del Palau constitueixen una manca de responsabilitat absoluta i un desconeixement total de la ciutat. No pot ser alcalde de la ciutat algú que relaciona injustament immigració i delinqüència. Bàsicament perquè no és així. I perquè les dades policials avalen que han baixat el número de delictes en els barris i en el conjunt de la ciutat. No pot governar una ciutat com Mataró un polític que en plena campanya es dedica a incendiar. No es pot ser piròman i bomber alhora.
Aquest senyor ha passejat pel barri del Palau per la nit? Com pot dir que hi ha inseguretat? Jo sí que m’he passejat per aquest barri durant el migdia, tarda i nit. I a part de veure molts immigrants –és el barri de Mataró amb més percentatge- he tingut la mateixa sensació de seguretat que quan passejo per la plaça Santa Anna. Ni més ni menys.
El foc de la irresponsabilitat ja ha estat encès pel Mora. Però m’imagino que la cosa quedarà aquí perquè la majoria de partits, entitats, institucions i col•lectius tenim la responsabilitat suficient per apagar aquest foc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Oriol, jo visc al Palau! I visc molt tranquil·la, de veritat!