11.5.07

Diari de campanya (1)


Arrenca la campanya electoral amb onze candidatures corrent després del tret de sortida de mitjanit. Es tracta de les eleccions municipals amb més oferta. Ara és el moment de fer propostes, explicar a la ciutadania quins són els programes i convèncer els electors.
No és pas el moment –tot i que malauradament alguns hi recorreran- de la crítica per la crítica, ni de fixar-se més en els altres que en un mateix. Com és el cas del candidat que diu que els socialistes porten massa temps –dic jo, serà perquè la gent ens vota, no?- o un altre que té visions de grues a les cinc sènies. La gent vol escoltar missatges positius i constructius que és el que més necessita la política en aquests moments.
Pel PSC és important fer una campanya de proximitat –com sempre- arribant a la gent. I més en unes eleccions municipals on això encara pren més sentit. Parlar i proposar solucions als problemes de la gent en el mateix entorn on viuen –vivim- el seu dia a dia.
El principal adversari tal i com va apuntar el candidat Baron és l’abstenció. Per això la mobilització en aquesta campanya és fonamental. I com no podia ser d’una altra manera va acabar la seva intervenció fent una crida al “treball, treball i treball”. Arremangar-se doncs.