24.5.07

Diari de campanya (13)

(foto:Quico Melero)
Darreres hores de la campanya electoral. S’esgoten les píndoles informatives i missatges a la ciutadania. Coincideixo amb l’editorial del Capgròs que en línies generals ha estat una campanya de baixa intensitat. Però tampoc es pot pretendre massa cosa extraordinària i diferent. Les reunions, actes públics, rodes de premsa conformen els formats habituals alhora de fer campanya.
Aquesta setmana hem pogut veure algun moviment tàctic del candidat convergent disparant ferotgement contra Joan Antoni Baron, potser a l’espera que aquest contestés amb el mateix to. Malament deuen sortir les enquestes dels nacionalistes.
Un PP amb un candidat molt entregat però sense un equip al darrera i amb un programa poc creïble. Moltes propostes “impactants” sense ordre ni concert i sense estar emmarcades en un discurs global coherent. De la mateixa manera que els focs d’artifici quan brillen al cel durant uns segons però s’esvaeixen ràpidament.
Em sorprèn que hi ha hagut candidatures que ni tan sols han plantejat una proposta concreta, o si més no, no han estat capaces que els mitjans de comunicació ho hagin reflectit com és el cas entre d’altres de Ciutadans, PxC, AVM, PRC.
Com diríem amb argot de mercat hores d’ara ja està tot el peix venut. La pregunta a desvetllar diumenge és si han passat molts per la plaça.