12.5.07

Diari de campanya (2)

(foto: R.Gallofré)
Ja fa uns quants dies que estic amb la mosca al nas. Em preocupa que el telenotícies – de la nostra, suposo que d’altres també ho fan- alhora d’informar sobre les eleccions municipals parlen en primer terme tot estenent-se de la il.legalització de les llistes abertzales. I dic jo que sí que deu preocupar aquest tema, però que l’objecte d’aquestes eleccions es troba en la màxima proximitat de la ciutadania.
Suposo que això té a veure amb la crispació que ha generat el PP per aquestes eleccions. I els mitjans grans segueixen la corda. Però el que veritablement preocupa als ciutadans és l’habitatge, l’educació, la salut, la immigració, la feina, la seguretat... I d’aquests temes se’n parla poc, i quan els mitjans es fan ressó és perquè algun irresponsable es dedica a repartir DVD’s.
De moment a casa nostra pocs estan oferint respostes a les necessitats de la gent. Mentre que alguns sense un missatge electoral clar parlen d’anelles, deixant entreveure que acaben de descobrir les possibilitats de la ciutat. Altres parlen de ports nàutics amb propostes irreals però que donen el “pego”.
El PSC comença a desgranar les seves propostes per barris, per àmbits i sectors amb una clara intenció de continuar resolent els problemes reals de la gent. Perquè lluny del que podria semblar el fet d’haver tantes candidatures en aquesta cita electoral la qualitat de la proposta política no és directament proporcional.