21.12.06

Per ser voluntaris, GRÀCIES

(foto: Francesc Castellà)
L'acte d'homenatge i agraïment als voluntaris i voluntàries de Mataró celebrat avui a la capella de l'Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena ha sigut senzill, emotiu i sincer, com la tasca voluntària que desenvolupen tots i cadascú del centenar de persones que s'hi ha aplegat.
A partir de dues experiències personals i la narració d'un conte hem pogut compartir diferents històries d'entrega, de donació i solidaritat. En definitiva històries amb un comú denominador de les vides dels voluntaris que han participat.
Aquestes són històries de vides reals i no de "telenovela". Històries on el donar sense esperar res a canvi, l'entrega solidària, i la dediacació cap als altres prenen sentit.
El voluntariat és una de les prioritats de l'Agenda local per la solidaritat. Que vol impulsar no només en quantitat els voluntaris de la ciutat, sinó també en qualitat el procés d'acompanyament d'aquests: informant, motivant, i formant cadascú dels ciutadans que decideixin dur a terme aquesta experiència personal.
L'acte ha acabat amb un petit detall que preten recordar el reconeixement de la ciutat a cadascuna d'aquestes persones voluntàries.

2 comentaris:

Tercera Edad ha dit...

Hola ORIOL esperemos que el año que viene lo del voluntariado se multiplique hay muchas personas que lo necesitan es una de las cosas que hace mas feliz alas personas que le ayudes sin intereses monetarios un saludo ENCARNA

Oriol Batista Gázquez ha dit...

Encarna,
así lo esperamos y de hecho es un objetivo prioritario de l'Agenda per la slidaritat local.
Y no tengo ninguna duda que lo conseguiremos ya que gente en la ciudad como tu que se preocupa por los demás tenemos mucha.
Gracias