13.5.07

Diari de campanya (3)

(foto:Quico Melero)
L’acte central del PSC ha estat com ho és habitualment un acte potent, engrescador i que serveix com a crida a la mobilització, al entusiasme, i tractant-se del candidat Baron al treball.
En Joan Antoni Baron ha pogut explicar els compromisos –que no promeses- dels socialistes per Mataró. Amb un discurs molt elaborat i amb alta càrrega política ha contraposat el pla de treball que els socialistes tenim per Mataró respecte als adversaris – principalment ciu i pp-.
D’urbanisme que alguns situen com un tema a part, fosc... el candidat socialista l’ha situat com a tema d’importància estratègica cabdal per la ciutat. Urbanisme des de l’esquerra, des del socialisme, fet d’una determinada manera. Al servei de les persones. Creant zones verdes i equipament. Construint habitatge protegit.
Mentre les polítiques urbanístiques del PSC són intensives i vetllen per les persones i el territori, la dreta proposa un urbanisme extensiu. Quantes vegades el PP no ha llençat la idea de construir a les cinc sènies. “I que quedi clar d’una vegada i per totes: les Cinc Sènies ni tocar-les.” va etzibar un Baron molt mitinero.
I si algú dubta de la transparència de PUMSA que vagi als jutjats i si diu que especula perquè no ho deia abans en el consell d’administració –on tots els grups municipals tenen representació- i la majoria d’acords es prenien per unanimitat.
El discurs del candidat es va centrar sobre la política territorial cosa que celebro tan per la importància que té, com per esvair possibles dubtes i aclarir conceptes, que d’altres ja s’encarreguen de confondre.

1 comentari:

mewmewmew ha dit...

Tot i que els recursos que han de venir de la Llei de la dependència encara no consten en el conveni, la consellera ha assenyalat que tant punt es transfereixin de l’estat es tornarà a refer aquest protocol.




enviar sms gratis
lamper