22.5.07

Diari de campanya (10)

(foto:Quico Melero)
En Ramon Bassas a part de fer bé els mítings va introduint elements humorístics interessants en les seves intervencions. Una mica de humor ja ens va bé. Dic una mica perquè hi ha algun candidat que potser n’abusa massa i en comptes d’alcaldable sembla que es presenti a un càsting del “club de la comedia”.
La realitat de la campanya a dia d’avui és que el candidat de ciu –per cert amb una campanya de baixíssima intensitat que personalment no esperava- cada dia denota menys ambició. D’aquí venia la broma, que to ho vol petit: el corte inglés, la biblioteca de l’Escorxador...
Mentre en Joan Antoni Baron, amb un discurs molt potent avui a Rocafonda, ha expressat el seu compromís amb el barri basat en el treball i l’ambició per un barri ple de futur.
La Glòria Figuerola i la Montse Angulo han presentat un candidat, que evidentment ha repassat el munt d’actuacions i inversions fetes al barri –fons europeus i pla integral- però sobretot ha destacat els projectes de futur basats en l’urbanisme, l’habitatge i la cohesió social, que amb treball intens han de permetre aprofitar les oportunitats de futur del barri.
L’objectiu està clarament fixat. No volem barris de primera i de segona. Com diu en Joan Antoni la nostra fita a aconseguir és que “tot Mataró sigui Mataró”. Doncs tenim moltes idees i propostes per fer-ho.