18.3.07

L'art de la gent gran


Tal i com va destacar l’alcalde en la celebració del 1º Festival artístic de la gent gran les actuacions dels diferents grups de ball i cançó de la get gran són l’expressió cultural més democràtica. Perquè permet no només que la cultura arribi a molts sinó que a més està produïda per molts. Aquest festival neix de la voluntat d’oferir un acte únic per part dels 7 grups artístics de gent gran de la ciutat.
El festival organitzat per la comissió de cultura del Consell municipal de la gent gran va transcórrer a la perfecció i cal reconèixer l’esforç de tots els que van participar perquè això fos així.
Per tant cal agrair i reconèixer la tasca de tots els participants que gràcies al seu esforç – vestuaris, assajos, voluntat – han posat la base d’un nou espectacle cultural de la gent gran. Va ser una tarda molt entranyable pels que van assistir ja que es van veure bones actuacions. Aquest és una nova lliçó pels que som més joves dels que ens han precedit amb molt de treball i esforç i encara ara els hi sobra il·lusió per continuar. Per molts anys.