17.4.07

Neix la plataforma ciutadana que recolza Joan Antoni Baron

Baron


Que un grup de ciutadans i ciutadanes “es mulli” per un candidat, de veritat, sense haver trampes al darrera, crida l’atenció. Segurament perquè els temps que vivim no es correspon amb el fet que la ciutadania surti a recolzar un líder polític.
Segurament en el cas de l’alcaldable Baron això està lligat a la seva personalitat i manera de ser. Estic convençut que si preguntéssim als integrants de la plataforma el perquè tothom destacaria abans la persona que el polític. Segurament perquè la gent té ganes de que els que encapçalen les responsabilitats de govern siguin persones honestes, justes, rigoroses, treballadores... I això que en definitiva sembla ser tan obvi, en la política igual que en molts altres àmbits no és el freqüent. Però no n’hi ha prou amb això i a banda de ser bona persona s’ha de ser un bon líder polític, i els que recolzen el candidat socialista saben que durant aquests anys en Joan Antoni ho ha estat.
La gent que conforma aquesta plataforma no està perquè sí i com bé ha dit el seu portaveu, en Pere Vilaseca, els que ara el recolzen voldran veure en un futur cóm es compleixen les seves promeses i compromisos polítics. En aquesta plataforma hi trobem gent molt diversa i segurament encara s’hi afegirà molta més. Entre ells vull destacar en Carles Manté, en Gustavo Herraiz, l’Ascensió Miró i la Mercè Besalú.