18.4.07

Es convoquen per primera vegada els premis TEC-IN dependent




La Fundació Tecnocampus i la Fundació Hospital han presentat aquest nou premi que vol fomentar la innovació tecnològica al servei de la millora de les situacions de dependència. El premi té una dotació de 9.000 euros pel guanyador a més de la possibilitat de poder posar en pràctica el projecte. La Fundació Vodafone hi col•labora en aquest premi motiu que és d’agrair i reconèixer. Es tracta doncs de fomentar aquelles iniciatives (serveis, eines, productes...) que ajudin a millorar el dia a dia de les persones amb situacions de dependències. I això vol dir que afectin a tots els aspectes de la quotidianitat: la mobilitat, la comunicació, els espais, la prevenció, la integració etc.
La Fundació Hospital i el Tecnocampus han sabut unir els seus dos àmbits prioritaris per fomentar-se mútuament i finalment millorar la vida de les persones amb poca autonomia. En aquests moments la innovació tecnològica i l’atenció a les persones dependents són dos dels temes més presents en l’agenda política i social del nostre país. Per tant els premis s’emmarquen en un context de rabiosa actualitat.
Els premis es convoquen avui fins l’1 d’octubre per celebrar el seu lliurement el proper 8 de novembre en el marc del dia mundial de la usabilitat. I així serà la primera vegada que a Mataró es commemora aquest dia que té per finalitat el posar les coses fàcils i senzilles per a tothom.
Benvingut sigui i molt d’èxit per aquest nou premi que s’ha convocat. L’objecte s’ho mereix.