16.4.07

Un bon programa pels nous temps

(foto: Quico Melero)


Amb la jornada participativa de dissabte passat el PSC posa en marxa el procés del programa electoral per les eleccions municipals que s’aprovarà el proper dia 24.
Sobre la base d’un bon esborrany ara militants i simpatitzants han fet i faran les aportacions que considerin necessàries. Aquest procés no fa més que enriquir i millorar un programa molt complert que es centra en incrementar els nivells de qualitat de vida de la gent i resoldre els principals problemes.
Un programa amb propostes realistes –tot està quantificat-, responsables, de qui sap donar la cara. Un programa electoral amb il·lusió i ambició alhora i que concreta al màxim què es vol fer: 1291 habitatges de promoció pública, 3 noves escoles bressol i 3 noves escoles, l’ampliació i remodelació dels CAPS de Cirera-Molins, camí del mig, Ronda Prim, entre d’altres, 4000 noves places d’aparcament, increment del 25% de la flota del Mataró Bus, 27 nous policies locals, creació de 4000 llocs de treball, universalitzar la teleassistència als majors de 65 anys, per citar-ne els més significatius.
El programa electoral del PSC recull les principals preocupacions de la gent i vol donar resposta. Vol afrontar els nous reptes de futur que té la ciutat en aquests nous temps.
En definitiva s’està fargant el millor programa pel millor alcaldable.