18.4.07

Montilla recolza la millor candidatura per Mataró

(foto: R. Gallofré)

La candidatura socialista a les eleccions municipals 2007 s’ha presentat a la ciutadania mataronina apadrinada pel mateix Montilla. Molta il·lusió i ganes de tots i totes els candidats de la llista. Es podia entreveure en el grup una alegria certera de trobar-se bé, d’estar orgullosos de pertànyer al millor equip. L’equip que millor pot representar la ciutat de Mataró per la procedència i situació de tots els candidats. Aquest equip representa tots els barris de la ciutat i els diferents sectors i àmbits. Aquesta sens dubte és la millor llista possible que podia fer el PSC i la millor llista de les que es presentaran. N'estic convençut. Amb gent preparada i amb experiència. Una candidatura amb una mitjana d'edat molt jove i representativa de les diferents realitats de la ciutat.
L’alcaldable Baron amb molta il·lusió ha anat desgranant quin és el projecte d’aquest equip. I amb molt convenciment i fermesa ha defensat que és el millor equip que pot tenir Mataró per la seva governança. "Mataró necessita un govern d’esquerres, un govern socialista per continuar millorant i transformant la ciutat".
El Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya i primer secretari del PSC ha presentat el candidat Joan Antoni. Ha assegurat que és el millor alcalde que pot tenir Mataró. Montilla ha reafirmat el compromís del Govern de Catalunya amb el món local, i ha assegurat que la Generalitat continuarà treballant amb els ajuntaments per resoldre els problemes i les preocupacions de la gent (Habitatge, salut, educació...)
Perquè el PSC és el partit que garanteix les respostes davant dels nous reptes socials.
Ha estat un acte polític de compromís dels candidats socialistes vers la ciutat, i un acte que ha deixat palès l’entusiasme, les ganes i la motivació vers aquestes eleccions municipals. Penso que aquesta presentació valida el bon estat de forma del PSC a Mataró i augura un bon recorregut cap a la campanya.
Com no podia ser d’una altra manera el candidat Baron ha convidat tothom a “treballar, treballar i treballar” no fos cas que algun candidat encara no conegués el seu lema.