19.2.07

La nit de l'esport 2007

(Foto: Sergio Ruiz)
La nit de l’esport celebrada divendres passat representa un acte important d’agraïment i reconeixement de tots els i les esportistes de la ciutat. En un acte solemne i familiar alhora, i que és just felicitar el regidor i company Ivan Pera i a la totalitat de Patronat Municipal d’Esports per com va transcórrer l’esdeveniment.
Una de les novetats importants d’aquesta edició d’enguany és que s’ha celebrat en el nou Poliesportiu Teresa Maria Roca. Una instal·lació d’alt nivell que estic convençut satisfarà a tots els seus usuaris.
L’alcalde va llençar missatges importants en el seu discurs dels quals destaco la feina feta aquest any en equipaments esportius i la que està a punt de començar, i el “toque” al PP per intentar crispar i fer merder uns dies abans qüestionant la feina del jurat. L’alcalde va agrair i recolzar plenament la tasca del jurat i amb les seves paraules la immensa majoria dels allà presents estic convençut les van agrair.
Però sobretot em quedo amb la presència i recollida de premi dels nois de la Fundació Maresme que van participar en els “Special Olimpics”. Van ser sens dubte els guanyadors de la nit i els més ovacionats. I quan van pujar a l’escenari van omplir el nou poliesportiu d'alegria i il·lusió. I és que a vegades n’hem d’aprendre tant de les seves capacitats!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, Oriol! Hem d'aprendre tant d'ells!
Tots tenim capacitats i discapacitats.