28.2.06

El Ministre Caldera explica la llei de la dependència a Mataró

(foto: Quico Melero)
En un acte del PSC -24 de febrer- el Ministre Jesús Caldera va explicar en que consistirà la futura llei de la dependència. No m'hi referiré als continguts de la llei ja que en post anteriors he anat explicant i reflexionant entorn aquesta futura llei. Només destacar la presència del ministre a Mataró. Això no passa cada dia. I també l'excel.lent exposició de Caldera, que es va explicar de la millor manera possible -ho certifica un pedagog- i que el to, les maneres, i la proximitat amb la que va impartir van fer que el públic allí present -molt divers i variat- marxés força satisfet.
Per destacar la importància de la llei com a quart pilar de l'estat del Benestar, Caldera va afirmar que serà la llei més important que haurà aprovat el govern en uns quants decennis.
Abans d'acabar la seva intervenció el ministre va fer un esment a l'esforç i treball d'alguns municipis amb aquests temes destacant el cas de Mataró amb l'Agència d'atenció a la gent gran i persones amb dependències i la Fundació Hospital.
Algú una mica incrèdul del que deia el ministre s'em va acostar a l'acabar l'acte i em va dir vols dir que es farà tot això. Jo que a més sóc optimista vaig pensar, és clar que es farà, perquè en això també es distingeix un govern socialista i d'equerres a un altre de dretes.