4.11.08

Tot arriba





Per fi L’autopista C-32 al seu pas per Mataró té les sortides necessàries. Amb la visita d’ahir del conseller Nadal s’acabava una anomalia que ha costat molts anys de lluita i reivindicació municipal, i quan dic municipal no em refereixo solsament a l’Ajuntament. Durant molts anys en el sí del consell territorial de Rocafonda i el Palau moltes entitats exposaven contínuament aquesta problemàtica. Abans de fer la urbanització de R. Estrany es va posar damunt la taula la possibilitat de fer un vial al costat de la riera per fer passar la gran quantitat de cotxes que hi circulaven. Vial sí, vial no. Tallers participatius. Van ser uns temps mogudets que ara els nous accessos ressolen tot aquell debat.
Per això dilluns reflexionava algú que vegi els nous accessos pot pensar, bé han estat un any d’obres i ja estan fets. Però no. Darrera ha hagut molta història, molta resistència per part de la Generalitat, molta insistència municipal, i moltes hores de treball amb veïns, i entitats per cercar consens.
Amb aquest nou enllaç la mobilitat, l’accessibilitat i la connexió de Mataró milloren notablement. Restarem atents per veure si amb aquest nou nus milloren els greus problemes de trànsit dels accessos a Mataró Oest.