5.4.06

Joves dels instituts concursen per la imatge de l'Agenda per la solidaritat local


Ahir es van donar a conéixer els guanyadors del concurs per la imatge i el lema de l'Agenda per la solidaritat local. Es van presentar joves de diferents instituts de Mataró. Tot i que els premis eren força motivadors ho important era que l'agenda amb tota la seva significació arribés als joves. Realment, el fet que aquests alumnes de tercer i quart d'ESO hagin dedicat una estona en pensar quin lema s'escauria o quin dibuix representaria millor la campanya, és destacable i així ho preteníem quan un dels objectius que ens vam marcar era el de conscienciar la població.
Per millorar la solidaritat a Mataró és molt important la gent jove no només perquè serà la generació protagonista del futur, sinó pel potencial present que ens ofereixen.
La vitalitat, entusiasme, i il-lusió que normalment aporten els joves és precissament el que ens cal per millorar la solidaritat entre la ciutadania i en aquest sentit els vam convidar a explicar i compartir aquesta agenda per la solidaritat local a les seves famílies i també als seus amics i companys de institut. Els joves poden aportar moltíssimes coses a aquest projecte: voluntariat,innovació, participació en entitats sociosanitàries....
Els guanyadors varen ser la Sònia i en Jordi que segur guardaran un bon record d'aquest concurs, però més que haver guanyat el primer premi -que déu n'hi do l'ordinador portàtil- el que segur que han guanyat és saber la importància del valor de la solidaritat amb els que tenim més a prop. I això és per sempre.

lema guanyador: PER LA NOSTRA CIUTAT, IMPLICA'T