30.11.05

Primer Blog, primera pàgina

No sé si és massa correcte començar així – ho dic pensant en la comunitat blogger- però he de confesar que fa uns mesos jo era bastant escèptic amb això dels blogs. I no entenia massa i així ho vaig manifestar alguns companys cóm en alguns blogs es barrejava l’acció política amb temes més personals. Alguns bons companys m’ho van ben argumentar i ho vaig arribar a comprendre, tot i no compartir-ho. Fa un parell de setmanes quan rellegint alguns blogs vaig sentir certa curiositat, va ser després que em va empènyer a provar-ho un mail que vaig rebre de la companya Carme Figueras i que em va agradar força la manera de plantejar el seu blog únicament de caire polític deixant de banda les qüestions més personals.
Així doncs, en aquest blog que començo amb aquesta primera pàgina vull fer un bloc d’acció política (política en general, però sobretot de política social).
D’entre altres, els motius d’aquest blog politic són, penso que és una bona eina de comunicació. (tinc la sensació que els propers anys es dispararà aquesta forma de comunicacar-se). Moltes vegades passen coses a la ciutat que no es reflexen enlloc, passen desapercebudes i que es bo surtin a algun lloc.
Per tant lluny de recrear-me en coses meves, personalistes o “vanidoses” que en dirien alguns, es tracta de comunicar aquesta cosa tan noble i honorable però que alguns han desgraciat tant que és la POLíTICA

5 comentaris:

Ramon Bassas ha dit...

Oriol
Benvingut al món blogger i felicitats per l'atreviment. Donar la cara sempre és bo (si et peguen una galta, para l'altra, ja ho diu l'Evangeli). Els que som més vanitosos que tu sovint no podem deslligar tan fàcilment (com la cultura postmoderna ens demana) els diferents aspectes de la nostra vida (quan anem pel carrer, ja se'ns nota alguna cosa, com per exemple, l'alçada, com vestim... o sigui que a la xarxa deu passar el mateix). Però vaja, només que dediquis els teus posts a les teves activitats o reflexions polítiques, t'asseguro (i ho asseguro als futurs lectors) que ja valdrà la pena. I molt.
Sort i a reveure!

Eu ha dit...

Hola Oriol!

Benvingut al món dels bloggers mataronins!

I, sobretot, felicitats per aquesta tan bona intenció de voler comunicar la tasca política. Segur que amb els teus comentaris, la política en surtirà prestigiada.

Felicitats de nou i bona feina!

Miguel ha dit...

Hola Oriol. Benvingut a aquest friki-planet de la bloggosfera mataronina. Salut!

eLOI ha dit...

Hola oriol. no et dono la benvinguda, perquè cal:
1. Que entenguem que el que passa en el món bloc no és més que una repercussió del que som o fem o intentem fer en el món de carn i ossos. Aquell món on sé que t'encanta treballar ben arremengat, ja sigui per solucionar problemes als altres o portar a passejar el teu Oriolet a quarts de nou cap a l'escola.
Ànims i t'anirem llegint... quan tinguem estones!

Una abraçada

Pep MOLSOSA ha dit...

Oriol, está molt bé que vulguis utilitzar aquesta via per comunicar iniciatives, experiències, polítiques, ...
Endavant !
Algún dia pensarem en utilitzar plegats aquests mitjans d'intercomunicació al CSdM !
Vinga